Media & Kommunikation

Vi hjälper dig att leverera en media- och kommunikationslösning till din kund som överträffar behovet

Oavsett miljö och behov, vi har lösningarna

Hos Ingram Micro har du en partner som förstår din kunds behov. Vi är störst i branschen inom Digital Signage och har mycket lång erfarenhet av att bygga kundunika kommunikationslösningar i alla typer av miljöer. Våra återförsäljares kunder hittar du inom allt från sjukhusmiljöer, stadsnät, hotell, fartyg, butiker, bensinstationer m.m.

Med vår erfarenhet och breda expertis kan vi erbjuda energieffektiva och kostnadseffektiva lösningar oberoende av vilka produkter som skall ingå. Finns inte produkterna i vårt sortiment har vi ett brett spektrum av leverantörer vi samarbetar med. Vi sätter ihop erbjudandet utifrån din kunds verkliga behov, inte utifrån vad de tror att de behöver.

Kontakta oss

Digital Signage

Reklam, profilering inomhus- eller i utomhusmiljöer. Digital Signage ger upplevelser av ljud, bilder och film i alla miljöer. Lösningar baserade på digitala displayer är det nya sättet att annonsera och integrera med sociala medier med information hämtade direkt från webbplatser.

Kommunikation

Ingram Micro erbjuder kommunikation och IoT-komponenter, från kompletta UCC lösningar till, sensorer, gateways, molnplattformar, kameror, säkerhet mm. Lösningarna bygger på tillverkarnas testade lösningar och inom de flesta vertikaler. Vi levererar lösningar för tillverkning, detaljhandel, hotell och transportbranschen liksom större lösningar till smarta byggnader och städer.

Konfigurering

Vi erbjuder kundanpassade konfigurationer, DOA tester, registrering av garantier och andra specialuppdrag för att säkerställa er unika leverans.

Leverans

Vårt team vet hur viktigt det är med rätt produkter på rätt plats i exakt rätt tid. Vi kan leverera under en specifik tid för säkerställande av installationer, tester som säkerställer leverans och möta specifika krav på emballage.

Produkter

För oss handlar det inte om separata produkter, tjänster eller tekniker. Vi ser flera teknologier, produkter, tjänster och standarder som är integrerade kring en specifik lösning. Med bra leverantörsrelationer och kunskap ger vi snabba svar och lösningar som möter din kunds specifika krav.

Varumärken

Kontakta oss

Johan Nordsvärd

Sales Manager UC

Peter Nihlmar

Product Manager UC

Marcus Ekström

BDM US

Göran Briland

Specialist